Ghiduri de prim ajutor cu privire la diferite situatii create de echipa Siguranta Copii si partenerii nostri.

Misiunea noastra, a echipei Siguranta Copii este simpla: vrem sa te ajuti sa previi accidentarea copilului tau si sa gasesti resurse utile de informatii legate de masurile de prim ajutor pe care le poti acorda celui mic in cazul unor situatii frecvent intalnite: taieturi, raniri, muscaturi de insecte si animale, arsuri, inecul cu bol alimentar etc.

Leziunile accidentale sunt unul din cele mai mari pericole pentru sanatate si cea mai frecventa cauza de deces pentru copii cu varsta mai mare de 1 an. Statisticile europene indica faptul ca aproximativ 60% din accidentele in care sunt implicati copii se petrec in propria lor locuinta.

Acordarea primului ajutor inseamna luarea masurilor de baza pentru salvarea vietii celui care a suferit vatamari sau a carei stare de sanatate se degradeaza, inaintea sosirii unui medic, a ambulantei sau a altor persoane calificate.

Afla ce trebuie sa faci in cazul in care copilasul tau sufera un accident acasa sau in deplasare, cum sa reactionezi in cazul producerii inecului cu bol alimentar, al unei arsuri, al muscaturii de animal sau intepaturilor de insecte, a unei fracturi, etc;

Inec

Detalii

Arsuri

Detalii

Arsuri solare

Detalii

Febra

Detalii

Convulsii

Detalii

Fracturi

Detalii

Otravire

Detalii

Hemoragie nazala

Detalii

Intepaturi insecte

Detalii

Muscaturi animale

Detalii