Sfatul specialistului

Sectiunea “Sfatul specialistului” este dedicata preventiei accidentelor in randul copiilor prin informarea corecta a parintiilor si viitorilor parinti. Partenerii si echipa “Siguranta copii” ne informeaza despre cum putem spori protectia si cum sa procedam corect in a oferi siguranta celor mici atunci cand folosim de exemplu un scaun auto cand mergem la o plimbare cu masina sau cum trebuie sa pregatim alimentele inainte de ale consuma si multe altele.

Prea multe familii nu au acces la informatiile si resursele de care au nevoie pentru a-si pastra copiii in siguranta si a-i feri de tragedii precum inecuri, accidente auto, incendii si caderi. Siguranta copilului tau este un job full time si din cauza aceasta echipa noastra si partenerii nostri se dedica informarii corecte.

Unul din proiectele noastre este promovarea masurilor de siguranta ce trebuie aplicate in scopul prevenirii diverselor tipuri de accidente acasa sau in deplasare. In aceasta sectiune gasim de asemenea si alertele RAPEX  din Uniunea Europeana care anunta ce tip de produse destinate utilizari de catre copii si parinti deopotriva, sunt considerate neconforme cu standardele de siguranta impuse la nivel european, in urma testelor efectuate asupra lor.

Nutritia gravidei

Detalii

Siguranta alimentatiei

Detalii

Alerte RAPEX

Detalii

Siguranta in autovehicul

Detalii