Standarde de siguranta

Standarde de siguranta pentru diverse categorii de produse pentru copii: carucioare, patuturi, scaune auto, balansoare, sisteme de monitorizare, jucarii, etc.

Pentru a asigura o mai buna protectie a bebelusilor si a copiilor, in Uniunea Europeana si in multe tari straine au fost introduse criterii stricte de siguranta pentru produsele destinate acestora. In ultimii ani, unele produse au fost retrase din Uniunea Europeana si din S.U.A. Sunt stabilite criterii, se stabilesc reguli si standardele sunt stabilite de mai multe institutii publice si private pentru a preveni ca problemele financiare si morale ale intreprinderilor si sanatatea bebelusilor si a copiilor sa nu fie compromise in nici un mod. In acest sens, se doreste sa se asigure ca produsele pentru bebelusi si copii, din Uniunea Europeana si din restul lumii, respecta reglementarile legale si standardele in vigoare.

Afla ce produse pot fi potential periculoase pentru copilasul tau, ce produse au fost raportate de Protectia Consumatorului la nivel European prin sistemul de alterta RAPEX.

Vrem sa te ajuti sa previi accidentarea copilului tau si sa gasesti resurse utile de informatii legate de masurile de prim ajutor pe care le poti acorda celui mic in cazul unor situatii frecvent intalnite.

Jucarii

Detalii

Carucioare

Detalii

Patuturi copii

Detalii

Scaune de Masa Copii

Detalii

Suzete, lanturi de suzeta si zornaitoare

Detalii

Scaune Auto Copii

Detalii