GROW, PLAY, CONTACT, STAY SAFE

Vrem sa te ajuti sa previi accidentarea copilului tau si sa gasesti resurse utile de informatii legate de masurile de prim ajutor pe care le poti acorda celui mic in cazul unor situatii frecvent intalnite.

Alaturi de specialisti din tara si de peste hotare, membrii echipei Siguranta Copii isi propun sa fie acea resursa practica, la indemana oricarui parinte atunci cand are nevoie de un sfat legat de tipurile de produse utile pentru cei mici, testarea acestora, potentialele riscuri legate de utilizarea unor anumite articole.

Afla ce trebuie sa faci in cazul in care copilasul tau sufera un accident acasa sau in deplasare, cum sa reactionezi in cazul producerii inecului cu bol alimentar, al unei arsuri, al muscaturii de animal sau intepaturilor de insecte, a unei fracturi, etc.

Afla ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pe care orice parinte este bine sa o aiba in casa;

Afla ce produse pot fi potential periculoase pentru copilasul tau, ce produse au fost raportate de Protectia Consumatorului la nivel European prin sistemul de alterta RAPEX;

Afla care sunt standardele de siguranta pentru diverse categorii de produse pentru copii: carucioare, patuturi, scaune auto, balansoare, sisteme de monitorizare, jucarii, etc.

Pentru informatii te rugam sa completezi formularul din aceasta pagina si intri in contact cu echipa Siguranta Copii.

Multumim! Mesajul a fost trimis
A fost eroare in plasarea mesajului, te rugam sa incerci din nou.